Wat biedt Veilet

  • Veilet is opgericht in 2007
  • Meer dan 100.000 items geveild
  • Toonaangevende opdrachtgevers
  • Geavanceerde software

Veilingmanagement

Met onze eigen veilingsoftware managen we het totale veilingproces. Alle onderdelen, die van belang zijn voor een goed verloop van de veiling, zijn geïntegreerd in het systeem. Daardoor kunnen we tot in het kleinste detail het proces aansturen. Naast de logistieke en financiële zaken is de klantenservice ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

 

Logistiek, opslag en verzending

Fysieke veilingitems kunnen in onze magazijnen worden bewaard. Elk item krijgt een uniek kenmerk en wordt opgeslagen in ons systeem. Heel nauwkeurig worden alle data per veilingitem geregistreerd, zodat we uitvoerig kunnen rapporteren.

Zodra items zijn verkocht en betaald, worden ze zorgvuldig ingepakt en verzonden. Ophalen bij ons magazijn in Nijmegen kan ook.

 

Transparante geldstromen

De betalingen van verkochte veilingitems verlopen via de onafhankelijke Stichting Veilet Payments en staan daardoor los van de bedrijfsvoering van Veilet.

 

Online veilingen op maat

We stemmen veilingen af op wensen van klanten. Aan de hand van huisstijlelementen en beeldmateriaal kan de veilingsite geheel in de look & feel van opdrachtgevers worden gemaakt.

 

Aanpassingen kunnen ook worden doorgevoerd, bijvoorbeeld met betrekking tot betaal- en verzendmethodes; dat kan van belang zijn voor internationale veilingen, die wij ook organiseren.

 

Wij organiseren openbare en gesloten veilingen, evenals structurele en actiematige veilingen. Er is veel mogelijk, neem gerust contact met ons op. 

 

Ook voor hosting dragen wij de zorg en we komen een SLA overeen.

 

Veiling in eigen regie

Opdrachtgevers kunnen ook geheel in eigen beheer online veilingen organiseren met onze software, waarvoor uitgebreide handleidingen beschikbaar zijn, evenals een helpdesk voor vragen.